Skip to content

Redesign Project

July 8, 2011

I made an installation for Artlink’s Landscapes: Urban and Rural Exhibition on August 20, 2010.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

The piece consists of one large piece and three satellite pieces that fit into/around the major one.

They all sold at the opening and installed at the owners home.

 

I received a call the other day from the buyers. The piece is to heavy for their walls.

They asked if the main piece could be made lighter for the wall. I am now reworking

the main piece by making it three smaller pieces.

New post soon on this project.

 

 

 

 

 

 

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: